© 2024 Light Design van Loenen

 

Over ons

Light Design van Loenen, een begrip in Wassenaar

Op 21 mei 1981 vestigde Light Design van Loenen zich aan de Windlustweg. Een winkel annex atelier dat zich in al die jaren ontwikkeld heeft tot een echt begrip. Niet alleen in Wassenaar maar ook ver daar buiten. In 2007 heeft vader Ben het stokje overgedragen aan dochter Yvonne en werd de Windlustweg verruild voor de Van Hogendorpstraat 67 in het centrum van Wassenaar. Light Design is een opvallende zaak met een mooie etalage met een warme uitstraling. En dat heeft natuurlijk alles met licht en lampen te maken.

Yvonne is de drijvende kracht en het gezicht van Light Design van Loenen. Samen met haar team helpt zij klanten om de juiste lampenkappen en woonaccessoires te vinden.

Lampenkappen worden geproduceerd in eigen atelier, in diverse modellen en kleuren. We leveren echt maatwerk. Klanten kunnen hun eigen stof of zelfs behang meenemen en wij maken er lampenkappen van. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen uit een grote collectie stoffen. Wilt u een lampenkap voor uw eigen lampvoet? Dan adviseren wij de lampvoet mee te nemen.

Light Design van Loenen heeft alles om uw interieur glans te geven!

Nieuwsgierig geworden? Het team van Light Design helpt u graag, kom eens langs in de Van Hogendorpstraat.